Forsamlingen -- Adventkyrkan i Linköping

 

Om Forsamlingen

Denna maillista har som syfte att sprida information om vad som är på gång i Adventkyrkan i Linköping till medlemmar och andra intresserade.

OBS: När du anmäler dig till listan ska du inom någon minut få ett mail där du ombeds bekräfta din prenumeration. Det händer tyvärr ofta att det mailet hamnar i skräpposten, så håll utkik efter bekräftelsemailet!

Genom att ansluta dig till denna lista godkänner du att din epost-adress och namn (om du anger det) lagras. Informationen används enbart för denna maillista, och Adventkyrkan i Linköping kommer inte att dela ut din information till någon. Om du väljer att skicka meddelanden till denna lista kommer dock din avsändarinformation att synas för de andra i listan.

Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration genom att återkomma till denna sida.

För att se arkivet över e-postbrev som skickats till denna lista, gå in på arkivet Forsamlingen . (The current archive is only available to the list members.)

Hur används e-postlistan Forsamlingen
För att skicka ett e-postbrev till alla på listan, skicka det till forsamlingen@in3nity.net.

Du kan anmäla dig till listan eller ändra inställningarna för ditt medlemskap på listan nedan:

Anmäl dig till Forsamlingen

Du kan anmäla dig till Forsamlingen genom att fylla i nödvändig information nedan. Du kommer att ta emot ett e-postbrev som ber dig bekräfta detta, så att inte någon annan ska kunna anmäla dig till listan mot din vilja. Detta är en dold lista, vilket betyder att en lista över e-postlistans medlemmar bara är tillgänglig för listadministratören.

  Din e-postadress:  
  Namn (valfritt):  
  Du kan skriva ett lösenord i följande fält. Detta ger dålig säkerhet, men förhindrar att andra får tillgång til dina inställningar. Använd inte något värdefullt lösenord - lösenordet kan nämligen bli skickat till dig i klartext via e-postbrev.

  Om du inte skriver något lösenord, kommer du att automatiskt bli tilldelad ett lösenord. Det kommer att skickas till dig så snart du har bekräftat din anmälan. Du kan senare begära att få lösenordet skickat till dig eller ändrat. 

  Önskat lösenord:  
  Önskat lösenord en gång till:  
  Välj språk för meddelanden:  
Medlemmar av Forsamlingen
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Skriv in administratörsadress och lösenord för att se listan över medlemmar:

Administratörsadress: Lösenord:   

För att ändra dina personliga inställningar för listan (till exempel distributionssätt, få lösenord skickat eller ändrat, eller avanmäla dig från listan Forsamlingen), skriv in din e-postadress:

Om du lät fältet stå tomt, kommer du att bli tillfrågad om din e-postadress


E-postlistan Forsamlingen administreras av forsamlingen-owner at in3nity.net
Administrativ sida för Forsamlingen (kräver inloggning)

Delivered by Mailman
version 2.1.39
Python Powered GNU's Not Unix